Logeerzorg Zuid-Holland Noord - Logo -FullColor - Inverse

Waar?

Locatie Noorderbrink

Locatie Noorderbrink ligt in het rustige Alphen Noord met een prachtig groen parkje voor de deur. De locatie maakt deel uit van zorgorganisatie ActiVite. Zorgprofessionals bij Noorderbrink zijn gespecialiseerd in tijdelijke zorg. Zij houden rekening met de individuele wensen van de logés, zijn zeer hartelijk en creëren een warme sfeer. Ondanks de vele wisselingen van de gasten, hangt er een groot gevoel van verbondenheid.

Noorderbrink - LogeerzorgZHN
Zorg en logeerruimte

Uw naaste krijgt tijdens het verblijf passende zorg, ondersteuning en begeleiding. Denk hierbij aan verpleging en verzorging in geplande en ongeplande vorm, de maaltijden, ondersteuning in de huishoudelijke hulp en deelname aan activiteiten. Ook kunnen we (bestaande) professionele mantelzorg inzetten, waarbij we uiteraard rekening houden met de beschikbare capaciteit.

Logés krijgen de beschikking over een eigen appartement met slaapgelegenheid, keukentje met basisvoorzieningen en eigen sanitair (wastafel, toilet, doucheruimte). De logé kan als hij of zij dat wil ook deelnemen aan het activiteitenprogramma dat gericht is op tijdelijk verblijf.

Omgeving en bereikbaarheid

In de buurt van Noorderbrink liggen twee prachtige parken, waar de logé van het groen kan genieten. Ook is er een winkelcentrum, met horeca en kledingwinkels op loopafstand van Noorderbrink. Bovendien is de locatie via de uitvalswegen N11 en N207 goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en heeft een directe verbinding met treinstation Alphen aan den Rijn.